Kanserden korunmak için Nar yiyin!

Kanserden korunmak için Nar yiyin!
Çağımızın hastalığı olan kanserin önüne, doğru ve sağlıklı beslenme ile geçilebildiği belirtiliyor. Her gıdadan azar azar yenilmesi ve her öğün düzenli olarak yememek yemenin kanser gibi daha bir çok hastalığın önlenmesinde yardımcı olduğu belirtiliyor.

Kanser uzmanı Fransız Prof. David Khayat, dengeli beslenmenin oldukça önemli olduğunu belirtiyor. Khayat, kansere karşı bir çok besin olduğunu ve düzenli tüketildiği taktirde bir çok hastalığa karşı koruyucu kalkan olabileceğini belirtiyor. Sağlıklı gıdaların başında soğan ve sarımsak geliyor. Sarımsak ve soğan bağışıklık sistemini güçlendirir ve hazmı kolaylaştırır.
 Her hafta altı diş sarımsak yemek, mide kanseri ve kolorektal kanserini yarıya indirdiği belirtiliyor. Soğan ise rahim ağzı kanserine iyi geliyor. İkinci sırada ise nar yer alıyor. Antioksidan bakımın oldukça zengin olan nar, günde beş bardağa kadar içilebileceği belirtiliyor. Narın kalp hastalıklarına iyi geldiği belirtiliyor. Üçüncü sırada yeşil çay bulunuyor. Üç ay boyunca düzenli içilen yeşil çay, ağız kanserinin oluşmasını yüzde altmışlara varan oranla azalttığı belirtiliyor. Dördüncü ve son sırada safran bulunuyor. İçerisinde bulundurduğu antioksidan nedeni ile hücrelerin içinde dolaştığını ve kanser hücrelerini iyileştirme özelliği olduğu belirtiliyor.

Kanser, kanser belirtileri, kanser hastaları, kanser hastaları nasıl beslenmeli, kanser hastaları ne yemeli, kanser nedenleri, kansere bitkisel çözümler, kansere iyi gelen besinler, kansere karşı koruyucu besinler, kanseri önleyen besinler

Yorumlar