Cinsel istek arttırıcı besinler


Cinsel istek arttırıcı besinler

         Hastalıkları ve vücudumuzda oluşan bazı sorunları tıbbı çözümlere karşılık son zamanlarda daha da önemsediğimiz alternatif tıbba yönelmeler olmaya başladı. Bilim adamları da cinsel istek sorunu yaşayan kişilere alternatif tıp besinleri önermeye başladı, erkeklerde ve kadınlarda hormon üretimine yardımcı, cinsel gücü en üst seviyeye çıkartmak ve seks hayatınızı renklendirmek için afrodizyak etkisi olan besinleri öneriyorlar.

İşte cinsel gücü arttıran o besinler;

- Antep fıstığı: Protein ve bol bol E vitamini bulundurur ve cinsel arzuyu uyarıcı etkiye sahiptir,

- Ayçiçeği, kabak çekirdeği: Protein ve E vitamini bulundururlar. İktidarsızlığa engel olur. Kalp ve sinir hastalıklarını önler. Cinsel arzuyu artırır. Çam fıstığı’: Bol E vitamini içerir. Cinsel isteksizlik ve buna bağlı olarak ruhsal çöküntü ve kalp rahatsızlıklarında faydalı olabilir.

- Greyfurt: C vitamin deposudur. Vücuda gençlik ve dirilik verirler. Sabah kahvaltıda bir bardak içilmesi tavsiye edilmektedir.

- Hardal: Cinsel arzu ve isteği artırmanın yanı sıra nörolojik sinirleri de kuvvetlendirici özelliği mevcuttur.

- Kekik: Vücudun hastalıklara karşı savunma gücünü ve erkekte ki cinsel arzuyu ve gücü artırıcı etkiye sahiptir.

- Kereviz: A, B, C vitaminleri başta olmak ile birlikte güzel bir oranda fosfor içerir. Çeşitli iç salgı bezlerine etki eder ve onların faaliyetlerini artırır. Bu sebeble cinsellik hormonlarının salınımını da artırarak cinsel gücü arttırıcı etkiye sahiptir.

- Kırmızı biber: Cinsel isteği hatrı sayılır şekilde arttırır, selenyum miktarı yüksektir. Ancak damar sertliği,üre ve tansiyon olanlara karşı ters etki yapabilir o yüzden yememelerinde fayda vardır.

- Kişniş: Özellikle Erkeklerde cinsel arzuyu artırır. Sinir sistemine çok faydası vardır. Bir bardak sıcak suya yarım kahve kaşığı kişniş karıştırılıp içildiği zaman faydası görülebilir.

- Kuşdili: Endokrin sistemde ki Tüm salgı bezlerini dengeli bir şekilde çalışmasına sebeb olur. Bayan ve erkeklerde ki cinsel iktidarsızlık ve isteksizliğin atlatılmasında etkilidir.

- Maydanoz: Bedensel yorgunluk ve ruhsal bunalımı giderir.Böylelikle Erkeklerde ki cinsel gücü artırıcı etkiye sahip olur.

- Nane: Cinsel isteği artırıcı etkiye sahiptir. Erkeklerde ki psikolojik iktidarsızlığı giderir.

- Sivri biber: Bol miktarda C, B, K vitamini içerir. Erkeklerde cinsel isteği ve gücü artırır.

- Susam, Tarçın, Zencefil: Tüm vücudu uyararak bedensel ve zihinsel çalışma gücünü artırıcı etkiye sahiptir. Cinsel isteği artırır, daha ateşli ve arzulu olmanızı sağlıyor. Mikroplara karşı vücut dayanıklılığını sağlar.

- Çikolata: Bitter Çikolata çok az şekerli olmalı. Mutluluk hissi veren beyindeki kimyasal hormonların salgılanmasına yardımcı oluyor.

- Fıstık, Fındık, Ceviz, Badem: Lif, protein ve vitamin bakımdan zengindir. Sindirim sisteminizin hızla çalışmasına yardımcı olur. Kasların ve beyin daha düzenli çalışmasını ve daha az yorulmasını sağlar ve cinsel güçü arttırır.

- Ginseng: Çin’de yıllardır seks sorunları için kullanılıyor. Seks isteğini ciddi oranda da artırıyor.

- Hindi: İstiridyeden daha fazla çinko ihtiva ediyor. Üstelik daha ucuz ve protein açısından da zengin.

- İstiridye: İstiridyenin afrodizyak olduğu yıllardır biliniyor. İçindeki çinko spermin çoğalmasına neden olduğu gibi cinsel gücü de artırıyor. Eğer istiridye bulamazsanız çinko tabletleri alın. Ancak günde 9.5 miligramdan fazla olmamalı.

- Muz: Mineral, magnesiyum, demir, lif ve C vitamini bakımından çok zengindir, sperm üretimini artırır. Özellikle kabuğu ile pişirilen muzun afrodizyak etkisi daha fazla.

- Roka: Bolca demir ve C vitamini içerir.Hem alyuvarların sayısını, hem de cinsel gücü artırıyor.

- Karides, İstakoz, yumurta, kepek, yulaf, mercimek, nohut, kuru fasulye: Protein, yağ, karbonhidrat ve liften Bl vitamini, sodyum, kalsiyum, demir, mineraller içerir.

- Soya fasulye, soya peyniri, sütü, kıyması, filizi, soya unu: B kompleksi vitaminler çinko, kalsiyum, magnesiyum, demir, krom, selenyum olmak üzere pek çok minerallerin organik tuzların elzem amino asitler içeren soya protein testosteron hormon salgısını etkileyerek cinsel gücü artırıyor.

- Sarımsak: Al, Bl, C kükürtlü yağı içeriğinde bol miktarda akil sülfür bulunur. Sarımsağın en önemli özelliği insana canlılık vermesi hormonları harekete geçirmesidir.
- Zeytinyağı: E vitamini açısından zengindir hücreleri yeniler canlılık verir.

- Pekmez: Pekmezde bulunan mineraller en önemlileri demir, kalsiyum ve potasyumdur. Demir vücutta başta kırmızı kan hücrelerini bileşiminde yer alarak oksijen taşıma fonksiyonunu görür ve kişinin enerjisini ve cinsel gücün artmasını sağlar.

- İncir, Kayısı, Havuç, Ispanak, Brokoli: A vitamini, çinko, potasyum, kalsiyum, demir, fosfor, B, C vitamini içerir. Cinsel isteği artırır.


Burada ki çoğu besin kaynağı cinsel istek ve gücü artırıcı etkiye sahip olduğu bilimsel olarak araştırılmıştır. Tabi ki vücudumuza karşı ters tepki verecek besin gruplarına karşı bilgi sahibi olmamız ve ona göre yeme tarzımızı şekillendirmemizde fayda var o yüzden yukarıda ki yiyecekleri yemeden önce kendinizi düşünerek yemenizde fayda var iyi günler.

Google aramaları;

cinsel isteği arttıran besinler nelerdir, cinsel istek için neler yapılmalı, cinsel istek arttıran besinler, cinsel istek arttıran bitkiler, cinsel istek arttıran şifalı bitkiler hangileridir, cinsel istek arttırıcı ilaçlar var mı, cinsel istek arttırıcılar, cinsel isteklik erkeklerde, cinsel isteklik nasıl giderilir, cinsel güç arttırma,


Yorumlar