İştahı açan besinler

İştahı açan besinler
Bazen insanlar iştahsızlık dönemi içerisine girer ve yemekten kesilirler. Bu dönem boyunca kesinlikle doğru beslenmek gerekirken, iştahı açmak içinse belirli besinlerin takviyesi gerçekleştirilebilir. Belirlenen besinler yenildiği taktirde iştahı kesinlen kişinin iştahı açılacakken, kişide yeme hissinin yaşandığı görülecektir.

İşte iştahı açmak için izlenilmesi gereken 5 adım;
- Dövülmüş kereviz bir bardak kaynar suda kaynatıldıktan sonra 10 dakika demlenmesi beklenir. Günde 3 bardak yemeklerden önce içilir.
- Bir çay kaşığı havuç bir bardak kaynamış suyun içine atılarak 10 dakika beklenir.
 Yemeklerden sonra tok karnına içilir.
- 10 gram kantona bitkisi bir bardak kaynar suyun içine atıldıktan sonra 10 bekletilir. Öğle ve akşam yemek öncesi bu karışım içilir.
- 1 bardak kaynar suya papatya atılır. 10 dakika dinlendirilir ve günde bir bardak içilir.
- Terenin suyu sıkıldıktan sonra elde edilen bu su günde bir bardak içilir.
- Kakule isimli bitki toz haline getirilmesi itibariyle günde 0.5 gram hap içermiş gibi içilir.

iştah açan, iştah açan besinler, iştah açan bitkiler, iştah açan dua, iştah açan ilaçlar, iştah açan renkler, iştah açan şurup, iştah açan şuruplar, iştah açan yemekler, iştah açan yiyecekler, iştahı açan besinler, iştahı açan yiyecek, iştahı

Yorumlar